Οι Συνεργάτες μας

Εταιρία

Από το 1923 τρεις γενιές στην οικογένεια ΜΠΑΞΕΒΑΝΙΔΗ στη Καβάλα, ασχολούνται με γνώση και μεράκι με την τέχνη του επίπλου.

Στα χρόνια που κύλησαν, εφάρμοσαν νέες τεχνολογίες και αφομοίωσαν τις σύγχρονες αντιλήψεις και αισθητικές που φέρνει η εξέλιξη στο χώρο του επίπλου.

Δημιούργησαν μοντέρνα βιομηχανική μονάδα προμηθεύοντας καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Έως και σήμερα, ότι έχει σχέση με το χώρο του σπιτιού, τις αισθητικές και λειτουργικές ανάγκες του πελάτη, είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος και της προσοχής μας.

Μια τεράστια ποικιλία προϊόντων στον εκθεσιακό μας χώρο 2.500 τμ. προσφέρουν δυνατότητα άμεσων επιλογών σε συνεργασία με πλήθος αξιόπιστων και καταξιωμένων κατασκευαστών.

Επιπλέον γίνονται μελέτες και προτάσεις για ειδικές κατασκευές σε κουζίνες, ντουλάπες, σύνθετα, γραφεία, παιδικά δωμάτια κ.α. σε συνεργασία με τον πελάτη.

Ο αλληλοσεβασμός και η φιλικότητα στις σχέσεις με τον πελάτη, βοήθησαν ώστε να υπάρχουν πολλές οικογένειες που επί δεκαετίες ανανεώνουν την επίπλωσή τους σε μας.

eXTReMe Tracker